Väntarna - Operaverkstan (digital scenkonst)

Operaverkstans föreställning Väntarna görs om till digital version. 

På grund av rådande samhällssmitta har Operaverkstan fått ställa in produktionen av föreställningen Väntarna. Ambitionen är att sätta upp föreställningen längre fram, men i dagsläget kan vi tyvärr inte meddela när. Väntarna utspelar sig på en liten yta med många medverkande på scen vilket gör att säkerheten för de medverkande inte går att säkra i förhållande till smittspridningen.    

Eleverna får i den digitala versionen lära känna var och en av karaktärerna och följa med in i leksakernas värld tillsammans med artisterna. Vad händer innan karaktärerna kliver upp på scenen? Hur går det till när Väntarnas leksaker kommer till liv? Eleverna får följa med på en resa där artisterna förvandlas till sina leksakskaraktärer!  

Längre fram kommer ni att få tillgång till den digitala versionen via mejl med information om hur ni kan ta del av upplevelsen tillsammans med era elever. Materialet kommer att finnas tillgängligt from slutet på februari till och med den 20 april.  

Operaverkstan beklagar verkligen att de inte kan bjuda in er i salongen och hoppas på att välkomna er tillbaka snart igen! 

Frågor? Vänligen mejla anna.jeppsson@malmo.se eller rebecca.baker@malmoopera.se