Spöket på Cantershus - Moomsteatern (Digital scenkonst)

En modern familj köper att slott med anor för att komma ifrån det gamla livet och börja om. Det visar sig att där finns kvarlämnad personal och framför allt ett tjurigt spöke. Hur ska de kunna enas om utrymmet eller ens komma överens? För spöket vill ha familjen därifrån snarast möjligt men de är fast beslutade att stanna. Lösningen är en vacker kombination av magi och sanna känslor. 

Vi kommer att bjuda publiken på en varm och bombastisk upplevelse, med en stor ensemble, mystisk magi, massor av musik och humor som träffar både 10-åringen, pappa och mormor. Magisk scenografi, ljus och teknik skapar det hemsökta huset och färgstarka karaktärer i fartfyllda scenerier berättar den omtyckta historien på vårt vis. 

Manus är fritt efter Oscar Wildes klassiker Spöket på Canterville, med alla roller specialskrivna för Moomsteaterns ensemble och gästskådespelare.  


Denna föreställning erbjuds digitalt, dvs en inspelad föreställning. Ni kommer att få en länk utskickat till er den 16 februari och får har möjlighet att se föreställningen under perioden 16 februari - 16 mars.