GALAX - AxaKavat

GALAX är en teater och dans-föreställning där vi introducerar publiken till ämnen såsom självacceptans, styrkor i mångfalden, att vara unik och vikten av att värdera och uttrycka känslor.  Genom skådespel och dans i olika hiphop- och streetdance-stilar (locking, house, hip hop m.m) så vill vi ta med er i en berättelse om ett möte som förändrade universum. 

Här börjar vår historia. Du kanske undrar vilka vi är? Vi är dom 4 urgamla elementen. Några av er kanske redan kan våra namn;  

Vi har den modiga Elden, det lugnande Vattnet, den grundade Jorden och sist men inte minst, jag, den fläktande Vinden. 

I vår berättelse får ni se hur vi för första gången mötte varandra, våra försök att hälsa och att dansa tillsammans och hur vi till slut efter några misslyckanden hittade sätt att samarbeta och skapa en ny planet där vi alla kunde trivas tillsammans. 

Här kan du ladda ner Riksteaterns ”Att öppna nya världar” - en handledning om att gå på teater med barn i förskola och skola. 

Här kan du som lärare ta del av digitala föreläsningar som rör konst & scenkonst för barn och unga.


Kulturbuss bokas genom att klicka på knappen under "Kulturbuss" när du genomför din bokning. Kulturbussen är bokningsbar fram till och med 14 dagar innan tillfället.

Detta evenemang är en del av basutbudet. Varje barn kan endast gå på ett evenemang ur basutbudet under läsåret.