Gunga på förskolan - Musik i Syd

med Dan Knagg och Olle Linder

Beskrivning

Två riktiga multiinstrumentalister tar sig här an vardagliga berättelser för förskolan i denna gungiga och svängiga konsert som färgas av brasiliansk musik i sambastuk.  

Dan Knagg har komponerat elva nyskrivna låtar för barn i förskoleåldern, såsom ”Nu ska vi gå ut”, ”Nu ska vi åka till förskolan”, ”Gunga”. Allt spelas med brasilianska instrument i sambastuk och skapar en gungig föreställning med sång, pandeiro och cavaquinho. Olle Linder är definitivt en av Sveriges mest anlitade musiker som spelar med musiker som Ale Möller, Oumou Sangare, Thomas Ledin, Robyn, Wille Crafoord och många fler. Tillsammans gör de en gungig konsert/föreställning som inte tummar en millimeter på vikten av att ge de allra minsta högkvalitativa musikaliska upplevelser!  

Praktisk information

Föreställningen spelas två gånger under samma dag uppsökande på er förskola. Det krävs att man bokar båda föreställningarna för att bokningen ska godkännas. 

  • Scenkrav för att genomföra en bokning:
  • 3 x 4 m + sittplatser för 50 personer
  • Artisterna kommer 30 minuter innan för att rigga och behöver 30 minuter efter för att riva

Basutbud

Detta evenemang är en del av basutbudet för barn födda 2018 och 2019. Varje barn kan endast gå på ett evenemang ur basutbudet under läsåret.

Valbart utbud

Evenemanget är också bokningsbart för F-klass inom ramen för det valbara utbudet, utöver årskursens eget basutbud.