Så mycket mer än bara böcker - ett besök bortom bokhyllor och tysta rum

Beskrivning

Vad gör egentligen ett stort bibliotek? Här finns möjligheten att ta reda på det. Vi visar dig det som en vanlig besökare aldrig får se medan vi berättar om en fantastisk byggnad med dolda rum, fascinerande maskiner och bibliotekstjänster som du inte ens visste att du behövde. Vår förhoppning är att du efter vår färd genom det dolda biblioteket kommer tänka att biblioteket är så mycket mer än bara böcker. Att det kommer vara en plats i staden som du kan göra till din egen, där du alltid kan komma med dina frågor, delta i någon av våra aktiviteter eller bara hänga. Vi uppmanar till frågor och svarar efter bästa förmåga, vi kommer säkert även att ha frågor till dig. 

Praktisk information

Vi anpassar varje möte så det skall passa varje grupp så bra som det är möjligt. Hoppas du blir sugen på att komma hit? Vi vill nämligen träffa så många av er som det bara går under våren.  

Vid frågor, kontakta:
Rickard Sjöholm
rickard.sjoholm@malmo.se
0707-291797

Paula Almeida
paula.almeida@malmo.se
0706 - 86 74 54

Kulturbuss

Kulturbuss bokas genom att klicka på knappen under "Önskar buss till evenemanget" när du genomför din bokning. Kulturbussen är bokningsbar fram till och med 14 dagar innan tillfället.

Basutbud

Detta evenemang är en del av basutbudet. Varje elev kan endast gå på ett evenemang ur basutbudet under läsåret.