Studiebesök på Arena 305 Musik och Kulturhus

Beskrivning

Arena 305 är ett musik- och kulturhus för unga mellan 15 och 25 år och ligger under Kulturförvaltningen, Malmö Stad. Här finns scener, replokaler, dansstudio, inspelningsstudior, filmteknik, Dj-rum, galleri och ett mysigt café. Som medlem har en tillgång till alla lokaler och tillgänglig utrustning. Det går även att arrangera evenemang, allt från liveframträdanden till workshops, föreläsningar, filmvisningar eller utställningar etc.

Under studiebesöket får ni en rundtur av huset, information om hur det fungerar att använda lokaler, scener och utrustning, samt möjlighet att prova på. Tiden det tar varierar från grupp till grupp hur intresserad den är av att prova på. Räkna med cirka 30 - 40 minuter av information och rundtur, resterande tid är avsatt för att prova på. Max avsatt tid är totalt 1 timme och 30 minuter. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor inför ditt besök på arena305@malmo.se

Praktisk information

Om ni önskar boka en annan dag eller tid än de som är bokningsbara i kalendern, maila oss på arena305@malmo.se för att hitta ett tillfälle som passar.

Kulturbuss

Kulturbuss bokas genom att klicka på knappen under "Kulturbuss<?" när du genomför din bokning. Kulturbussen är bokningsbar fram till och med 14 dagar innan tillfället.