Lek, läs och lär på Funnys Äventyr - förskola

Beskrivning

Funnys Äventyr är en värld full av sagor. En plats där böcker och berättelser kommer till liv. Under besöket får barnen uppleva berättelser av sagor på tre olika sätt. Besöket inleds med en högläsning ur boken Magiska fingrar. Högläsningen följs av en tur i den magiska sagokarusellen med berättelser om Alice i underlandet, Lilla sjöjungfrun och Aladdin på ett spännande och interaktiv sätt. 

Efter en fruktstund och lek är det avslutningsvis föreställning i teaterladan där barnen får lära känna Funny och humlan Djojj. 

Besöket avrundas med att barnen får ett uppdrag av Funny. Hon vill att barnen ska skriva ihop en saga tillsammans. När sagan är klar sätter vi upp den i Funnys sagogalleri.

Praktisk information

Evenemanget är endast bokningsbart för barn födda 2018.

Efter genomförd bokning får ni en länk till Funnys brev till barnen

Skriv ut brevet från Funny och göm det i eller vid ett träd på skolgården. Där berättar Funny att hon är glad över att barnen kommer på besök. Dessutom delar hon med sig av några förhållningsregler.

Vid frågor, mejla kulturbokning@malmo.se.

Kulturbuss

Kulturbuss bokas genom att klicka på knappen under "Kulturbuss" när du genomför din bokning. Kulturbussen är bokningsbar fram till och med 14 dagar innan tillfället.

Fristående förskolor

Malmö stad står inte för fristående förskolors transport till Funnys Äventyr.