Farligt - Banditsagor

Farligt riktar sig till åk 6-8 och är en fristående uppföljare till Banditsagors tidigare produktion Hemligt, för åk 4-6. Skådespelarna bär mikrofoner och med hjälp av hörlurar bjuds åskådarna in att ta del av historien. Hemligt utspelade sig i klassrummet och denna gång bjuder vi in publiken till en buss, parkerad utanför skolan. Två år har gått sedan vi först träffade de tre vännerna och fick ta del av deras vardag, relationer och innersta hemligheter. Vilka har de blivit nu? Hur möter man allt som är nytt, spännande eller kanske till och med farligt, och är det överhuvudtaget möjligt att fortsätta hålla sina vänner nära?   

Längd: 45 min  

Publikantal: 1 klass (max 30 elever inkl. vuxna). Föreställningen spelas 2 ggr/dag på samma skola/plats/buss. När du bokar, bokar du två föreställningarVänligen ange under övrigt/meddelande vilken den andra klassen är.  

Föreställningstiderkl. 9.00 och 10.30 

 

Tekniska förutsättningar för att kunna boka Farligt till er skola:  

Föreställningen spelas på en stillastående buss i närheten av eller utanför skolbyggnaden och spelas för klasser om max 30 personer (både elever och lärare). Buss bokas av Kulturförvaltningen, men ni behöver ange platsen där bussen kan stå parkerad mellan 08.00-11.45 (kan vara den upphämtningsplats som Kulturbussen använder) 

I samband med bokning kommer producenten för Banditsagor, Elin Frost kontakta er för vidare information kring spelplats osv. Vid frågor, kontakta elin@banditsagor.se  

OBS. El behöver dras från skolbyggnaden och bussen behöver stå max 100 meter från ett eluttag.