Information med anledning av pandemin 

Under den pågående pandemin av coronaviruset och sjukdomen covid-19 förändras förutsättningarna hela tiden. Evenemang som erbjuds genom bokningssystemet förhåller sig till folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär max 50 besökare per evenemang. Vi förhåller oss även till förskoleförvaltningens rekommendation om att inte blanda barngrupper från olika förskolor. 

Om man måste avboka sina platser är det viktigt att göra det i så god tid som möjligt. Vänta gärna inte till dagen innan evenemanget ska genomföras. 

Alla avbokningar måste göras via er bokningsbekräftelse i bokningssystemet. Bekräftelsen hittar ni antingen i er inkorg, dit den skickades samma dag som ni bokade platserna, eller under knappen ”Bokningar” som ni hittar under Mina sidor. Glöm inte heller att avboka Kulturbussen om ni har bokat den till ert evenemang. Bussbokningen hittar ni på samma sida som platsbokningen om ni i rutan under ”Bokningstyp” istället för Evenemang väljer Bussbokning. Bekräftelsen för bussen ska också ha blivit skickat till er mejl. Avbokningsknappen är röd och finns längst ner till höger på sidorna för era bekräftelser. 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller synpunkter. Ni når oss via kulturbokning@malmo.se