Malmö museum

  • Flexibelt basutbud

Det flexibla basutbudet riktar sig till barn som inte går i (ordinarie) skola eller förskola.

Utbud

Målgrupp: 5 - 15 år

  • Besök Malmö museum utanför öppettid – vad är ett museum och vad kan man göra där? Välkommen till museet på en måndag då museet är stängt, eller på tisdag - fredag innan museet öppnar kl. 11.00. Följ med och titta på en utställning eller upplev något annat intressant på museet - vi anpassar besöket och innehållet efter vad ni önskar.

Målgrupp: 5 - 15 år

  • Upplev Bokskogen i Torup tillsammans med oss. Vi vandrar i skogen, grillar lunch över öppen eld och gör kanske ett besök på skogslekplatsen.

Målgrupp: 12 - 15 år   

  • Den vita bussen från 1945 – upplev Röda Korset-bussen som räddade människoliv. Följ med in i den vita bussen som räddade människor under slutet av andra världskriget. En spännande historia – lika viktig då som i dag! Vi pratar om medkänsla och mod och vad det kan betyda i dag.

 Målgrupp: 16 - 19 år

  • Den vita bussen från 1945 – upplev Röda Korset-bussen som räddade människoliv. Följ med in i den vita bussen som körde fångar till frihet och ta plats där överlevande satt som räddades under slutet av andra världskriget. Vi pratar civilkurage - om att bry sig då och nu. 

Kontakt och bussbokning

Kontakta oss för bokning samt  för dialog om anpassning och bussbokning.

Mejla suzanne.edlom@malmo.se eller ring 0766-263063.

Flexibelt basutbud

Det flexibla basutbudet riktar sig till barn som inte går i (ordinarie) skola eller förskola. 

Alla arrangörer som erbjuder flexibelt basutbud.