Språkvandring (åk 6)

Beskrivning

En språkutvecklande vandring som startar med en kort introduktion i Nya SkolanVi vandrar sedan tillsammans i Torups vackra omgivningar och använder alla våra sinnen för att uppleva och lära av platsen och varandra. Vi möter nya miljöer som vi sätter ord på och lär in nya begrepp. Vandringen går längs Ordstigen och genom Slottsparken runt Torups slott.  

Efter vandringen tänder vi en eld som vi samlas kring i vår inspirationsträdgård. Ta med er något att grilla så hjälper vi er att tillaga lunchen över öppen eld.  

Praktiskt information

Vi har ett flexibelt upplägg efter era önskemål som vi anpassar efter språknivå. Mejla karin.bengtsson@malmo.se eller ring henne på 0705-355124.

Om tiderna nedan inte passar för din grupp är du välkommen att kontakta museets bokning för att hitta tider som passar er. I mån av tid har vi också möjlighet att komma ut till er skola.   

Mejl: boka.museum@malmo.se
Telefon: 040-34 44 23 (måndag-fredag klockan 9.00 - 12.00)

Kulturbuss

Kulturbuss bokas genom att klicka på knappen under "Kulturbuss" när du genomför din bokning. Kulturbussen är bokningsbar fram till och med 14 dagar innan tillfället.

Basutbud

Detta evenemang är en del av basutbudet. Varje klass kan endast gå på ett evenemang ur basutbudet under läsåret.