BUFF: Hør her'a! + Samtal

  • BUFF

Norge 2023. 86 minuter, Regi: Kaveh Tehrani. Norskt tal. Engelsk text.

Beskrivning

Det är en stekhet sommar i förorten. 15-årige Mahmoud spenderar lovet på en bänk med sin enögda vän Arif och väntar på att livet ska börja på riktigt. Han har inte sökt något sommarjobb för vem kommer anställa en “East Side Paki” som heter Mahmoud Mahroof? Men sommaren blir inte som någon har tänkt sig. Mahmouds lillebror bär på en hemlighet och deras pakistanske farbror kommer på besök. En rapp och rolig film med högt tempo, svängig musik och mycket humor.

Se trailer på Youtube.

Praktisk information

Visningen följs av ett samtal med en gäst från filmteamet.

De medföljande vuxna ansvarar för sina elever och ordningen i salongen. Entrén stänger efter insläpp, så kom i god tid. Det inte är tillåtet att äta eller dricka något på skolbiovisningarna.

Under festivalen tillåts varje högstadieklass boka två evenemang. Årskurs 6 tillåts boka ett evenemang. Om en klass bokar fler evenemang avbokas dessa av skolbions personal och det evenemang som först bokades behålls.

Festivalens biografvisningar är öppna för allmänheten.

Kulturbuss

Kulturbuss bokas genom att klicka på knappen under "Kulturbuss" när du genomför din bokning. Kulturbussen är bokningsbar fram till och med 14 dagar innan tillfället.