BUFF: Nina och igelkottens hemlighet

  • BUFF

Nina et le secret du hérisson. Frankrike, Luxemburg 2023. Regi: Alain Gagnol, Jean-Loup Felicioli. Franskt tal: Svensk voice over. Engelsk text.

Beskrivning

10-åriga Ninas värld skakas om när fabriken hennes pappa jobbar på tvingas stänga. Det går rykten om att förmannen har gömt alla pengar och hans kumpan vaktar området dag som natt. Tillsammans med sin vän Mehdi bestämmer sig Nina för att ta saken i egna händer och leta efter stöldgodset. Kanske kan fabriken räddas. Ett gripande och spännande äventyr med viktiga undertoner.

Se trailer på Youtube.

Praktisk information

De medföljande vuxna ansvarar för sina elever och ordningen i salongen. Entrén stänger efter insläpp, så kom i god tid. Det inte är tillåtet att äta eller dricka något på skolbiovisningarna.

Under festivalen tillåts varje klass bara boka ett evenemang. Om en klass bokar flera evenemang avbokas dessa av skolbions personal och det evenemang som först bokades behålls. 

Festivalens biografvisningar är öppna för allmänheten.

Kulturbuss

Kulturbuss bokas genom att klicka på knappen under "Kulturbuss" när du genomför din bokning. Kulturbussen är bokningsbar fram till och med 14 dagar innan tillfället.