BUFF: Harvey, Alfred and Nåmi - kortfilmspaket

  • BUFF

Detta kortfilmspaket innehåller tre filmer och är 40 minuter långt.

Filmer

Harvey

Kanada, Frankrike 2023. 9 minuter. Regi: Janice Nadeau. Svenskt tal.

Harvey är ett huvud kortare än sin lillebror Cantin. Harveys favorithjälte är förstås den fantastiska krympande mannen Scott Carrey. När brödernas far går bort vaknar Harveys livliga fantasi till liv.

Försvinn, Alfred!

Go Away, Alfred! Frankrike, Belgien 2023. 11 minuter. Regi: Célia Tisserant, Arnaud Demuynck. Utan tal.

Det är krig i fågeln Alfreds hemland och han måste hitta ett nytt hem. Ingen välkomnar Alfred. En dag träffar han Sonia som bjuder på en kopp kaffe. Kanske är det detta som Alfred letat efter?

Revan

Sverige 2023. 12 minuter. Regi: Ditte Lindroth, Anna Furenmo. Svenskt tal. Engelsk text.

Gamagutchi är ett digitalt husdjur och allt som Nåmi önskar sig i julklapp, förutom att pappa ska bli frisk. En stämningsfull animation om liv, död, skuldkänslor och kärlek.

Praktisk information

De medföljande vuxna ansvarar för sina elever och ordningen i salongen. Entrén stänger efter insläpp, så kom i god tid. Det inte är tillåtet att äta eller dricka något på skolbiovisningarna.

Under festivalen tillåts varje klass bara boka ett evenemang. Om en klass bokar flera evenemang avbokas dessa av skolbions personal och det evenemang som först bokades behålls. 

Festivalens biografvisningar är öppna för allmänheten.

Kulturbuss

Kulturbuss bokas genom att klicka på knappen under "Kulturbuss" när du genomför din bokning. Kulturbussen är bokningsbar fram till och med 14 dagar innan tillfället.